You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Standart ve sertifikasyonlara yakışır olarak konstrüksiyonlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve bünyesı gereği genel anlamda neva ve ısı yalıtımına onat evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin mevki anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hatta bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı sıra opsiyonel olarak hileınan hidrolik kısım ile elan sık kullanma sağlamlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Projeye en yarar Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sahih haydi haydi açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını ana kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan yüce nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Adida en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan gestaltlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve arz kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz Yangın çıkış kapısı istanbul ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize teklif verememekteyiz.

Report this wiki page